Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε χωρίς τον Άαρον Χάρισον για την Κωνσταντινούπολη ενόψει του αυριανού (18/2, 19:30) παιχνιδιού με την Εφές Αναντολού για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε αρχικά τα εξής: «Είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας να πιστοποιήσουν την αξία τους απέναντι σε ένα από τα καλύτερα σύνολα της Ευρωλίγκας, με εμπειρία, ομοιογένεια και ταλέντο», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα. «Είναι μια ομάδα γεμάτη και την περιφέρεια και στην front line και αυτή την περίοδο παίζει πολύ καλά».

Ερωτηθείς για την απουσία του Άαρον Χάρισον, είπε: «Δεν μπορείς κάθε φορά να επικαλείσαι δικαιολογίες. Σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν απουσίες. Ο Παπανικολάου είναι σημαντική απώλεια για εμάς και είναι καιρό έξω. Η απουσία του προσπαθεί να καλυφθεί εκ των έσω. Ο Χάρισον είναι ένας ακόμη παίκτης που θα μπορούσε να παίξει σε αυτή τη θέση, οπότε πρέπει να κάνουμε κάποια τρικ, είτε να παίξουμε με τρία γκαρντ, είτε με τον Βεζένκοφ στο ‘3’».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις αναμετρήσεις που απομένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου ως ευκαιρίες για απόκτηση εμπειριών λόγω των περιορισμένων πιθανοτήτων πρόκρισης, ξεκαθάρισε: «Σε καμία περίπτωση δεν βλέπουμε έτσι τα παιχνίδια. Κοιτάμε να κερδίσουμε το αυριανό ματς. Πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητες και μαθηματικά δεν είμαστε εκτός. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι στη φύση της ομάδας και αυτή είναι η δουλειά μας για φέτος. Του χρόνου είναι μια άλλη δουλειά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!