Η Euroleague ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο του νέου «Focus on» το οποίο έχει κάθε φορά ένα τιμώμενο πρόσωπο. Για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» μίλησαν οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας, πλέκοντάς του το εγκώμιο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: «Είναι όμορφο που επέστρεψε ο κόουτς. Έχουμε πολλές και σπουδαίες αναμνήσεις. Τον χρειαζόταν η ομάδα. Ό,τι κι αν συμβεί μέσα στη σεζόν θα δουλέψει σκληρά και θα βρει τον τρόπο να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην EuroLeague».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας είπε: «Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και γι' αυτό είμαι εδώ. Πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος κόουτς στην κατάλληλη ώρα και μπορεί να φέρει ξανά την νοοτροπία που είχε ο Ολυμπιακός. Για δύο - τρία χρόνια, η ομάδα έχασε αυτή την νοοτροπία, του να παλεύεις κάθε ματς, κάθε κατοχή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!