Μόνο το διπλό-πρόκρισης επί του Ερυθρού Αστέρα έχει στο μυαλό του ο Εστέμπαν Μπατίστα που αναφέρθηκε και στην προσωπική του «μονομαχία» με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

«Είναι ένας τελικός για εμάς και ο μοναδικός τρόπος για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει να χάσει, ούτε και να κερδίσει τίποτα. Ξέρουμε, όμως, πως είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για εκείνους».

Ερωτηθείς για τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που θα κληθεί να αντιμετωπίσει: «Προσωπικά είμαι έτοιμος να σπρώξω Μαριάνοβιτς έξω από τη ρακέτα. Δεν είναι, όμως, μόνο δικό μου θέμα η αντιμετώπισή του. Απαιτείται ομαδική δουλειά στην άμυνα. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τον Μαριάνοβιτς και τους υπόλοιπους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένας τελικός για εμάς αφού αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να κερδίσουμε. Εκεί είναι και η μοναδική μας συγκέντρωση αυτή τη στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Απογοητευτική η εικόνα του Παναθηναϊκού, δεν μπορείς να παρατάς έτσι ένα ματς»

Ζέρβας: «Έχει βρει ρόλους ο Ολυμπιακός-Αν είναι σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα απόψε»

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια: Επιστρέφει σπίτι του για να επιστρέψει και στις νίκες

Euroleague: Ισπανικός εμφύλιος και μεγάλο ματς στο Βελιγράδι

Απογοητευμένος ο Σπανούλης: «Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ξαφνικά δεν παίζουμε σωστό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός Γκραντ

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Σερέλης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς σαν ομάδα που κυνηγάει Final Four - Υπάρχουν πιθανότητες για Ναν την άλλη Παρασκευή»

Σορτς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στη δεύτερη περίοδο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αταμάν: «Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας» - Τι είπε για την αποβολή Ρογκαβόπουλου