Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στη σημερινή ρεβάνς με τον Άρη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού στόχος των Πειραιωτών κάθε σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Αυτό τόνισε στη χθεσινή του ομιλία προς του ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ζήτησε να δείξουν ένταση και πάθος στην προπόνηση.

«Το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Αποχώρησαν ορισμένοι παίκτες, ήρθαν κάποιοι καινούργιοι στη θέση τους, για να μας βοηθήσουν και τους καλωσορίζουμε», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσοι είστε εδώ, θα κριθούμε στο τέλος της χρονιάς για όσα θα έχουμε πετύχει. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, ο 47χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και προσεκτικοί διότι τα ματς αυτά δεν είναι εύκολα και αποδεικνύεται και στο γήπεδο. Στο αυριανό ματς είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε καλά και να κερδίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!