Ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε ντεμπούτο ως κόουτς του Παναθηναϊκού σε ματς στη Λεωφόρο απέναντι στον Asteras AKTOR και το «τριφύλλι» έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών με ένα πέναλτι του Σφιντέρσκι κι ένα αυτογκόλ από τους Αρκάδες.

Έχοντας καταφέρει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις με τα νέα του ομάδα, ο Ισπανός κόουτς προσπάθησε να βάλει κάποιες δικές του, πολύ μικρές πινελιές στην ομάδα και λίγο μετά το παιχνίδι έγραψε στα social media:

«Πρώτη μας μέρα μαζί, πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα. Είμαι ευγνώμων για την υποδοχή και τη στήριξή σας. Συνεχίζουμε…».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Με τον Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε εύκολα στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Αθανασίου: «Έχουν στενέψει τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό, τρέχει να προλάβει για χαφ - Μπαίνει και παίζει ο Σισοκό»

Επίσημο: Παίκτης της ΑΕΚ ο Σαχαμπό-Ως το 2029 το συμβόλαιό του

Ανακοίνωσε Μπένι η Κηφισιά

Tuttomercato: «Αποχωρεί από την Αλ Αχλί ο Ματέο Νταμς και θέλει Παναθηναϊκό»

Τέλος ο Αθανασίου από τη Ρίο Άβε, επιστρέφει στον Ολυμπιακό και αποφασίζεται το μέλλον του

Σαββόπουλος: «Στο πιο κρίσιμο σημείο η διαπραγμάτευση Άρη και Χουάρεζ για Μόντσου - Εβδομάδα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ δύσκολα όσα ζήσαμε χθες στην Τούμπα-Δεν έχει προηγούμενο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ»

Σταματέλος: «Πρώτη φορά που όλοι οι τηλε-διαιτητές συμφωνούν - Δεν έχει πρόθεση αλλά υπάρχει επαφή του Μουκουντί»

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Κηφισιάς με τον Στάθη Τσεκούρα