Η κορύφωση του γλεντιού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα γίνει απόψε στο ΣΕΦ (21:00, ΣπορFm και Otesport3) με την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη και όλους τους συντελεστές του Ολυμπιακού.

Επειδή μεγάλος τίτλος χωρίς… μπουζούκια δε γίνεται όμως και έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα γιορτάσουν μέχρι πρωίας την επιτυχίας τους στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

Το μαγαζί θα ανοίξει αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό καθώς δεν δουλεύει την Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και μία έκπληξη στην βραδιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»