Η βαθμολογική καθίζηση της Γουέστ Χαμ από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Λούκας Φαμπιάνκσι και πήρε τα γάντια του βασικού ο Ρομπέρτο είναι απόλυτη.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια των «σφυριών» μάλιστα ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπέπεσε σε γκάφες ολκής και η ομάδα του ηττήθηκε.

Το κλίμα για τον Ισπανό γκολκίπερ είναι βαρύ και ήρθε να το επιδεινώσει ακόμη περισσότερο ο Φιλ Παρκς, που αποτέλεσε το Νο1 της Γουέστ Χαμ από το 1979 μέχρι το 1990.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε με πλήρως απαξιωτικά λόγια για τον Ρομπέρτο: «Είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι καλός! Όταν τον είδα στο ματς με την Όξφορντ, είπα σε έναν φίλο ότι μπορεί να έχει όρο στο συμβόλαιό του να μην ''βουτάει'' για τη μπάλα! Για να είμαι ειλικρινής δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα για μένα».

Σύμφωνα με τον 69χρονο πρέπει επειγόντως να συμβεί μια αλλαγή κάτω απ΄ τα γκολπόστ της αγγλικής ομάδας: «Ανησυχώ πολύ και κάτι πρέπει να αλλάξει στη θέση του τερματοφύλακα αμέσως. Η ιδέα ότι θα πάμε με αυτόν στο τέρμα έως τον Ιανουάριο είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα υποφέρει από κρίση αυτοπεποίθησης. Ο προπονητής πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο Ντέιβ Μάρτιν θα είναι κάτω από τα δοκάρια απέναντι στην Τότεναμ».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube