Αγγλία

Γκάφες ο Ρομπέρτο, σε ελεύθερη πτώση η Γουέστ Χαμ (video)

Πορεία υποβιβασμού κάνει η Γουέστ Χαμ από τις αρχές Οκτωβρίου, που ο Ρομπέρτο πήρε φανέλα βασικού εξαιτίας του τραυματισμού του Φαμπιάνσκι.

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Λούκας Φαμπιάνσκι τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Μπόρνμουθ και αντικαταστάθηκε από τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, ο οποίος στη συνέχεια χρίστηκε βασικός για τη Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά», εκείνο το Σάββατο, βρίσκονταν στην 4η θέση της Premier League με 12 βαθμούς, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία και έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα σε επτά αγώνες.

Πλέον, έπειτα από ενάμιση μήνα και 5 αγωνιστικές, έχουν 13 βαθμούς και είναι μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (16η θέση). Που σημαίνει ότι με τον Φαμπιάνσκι απόντα έχουν συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό σε 5 αγώνες, με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Όσο για το παθητικό της άμυνάς τους, σε αυτούς τους 5 αγώνες βρίσκεται στα 11 από τα 20 συνολικά τέρματα που έχουν δεχθεί στο πρωτάθλημα.

Η απουσία του Φαμπιάνσκι είναι ιδιαίτερα αισθητή, αφού ο Ρομπέρτο δεν εμπνέει σε καμία περίπτωση την εμπιστοσύνη που ενέπνεε ο Πολωνός γκολκίπερ. Στους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι με Μπέρνλι και Νιούκαστλ μάλιστα, οι γκάφες του Ισπανού τερματοφύλακα ήταν κραυγαλέες.

Με την Μπέρνλι έβαλε τη μπάλα μόνος του στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για το 3-0 σε βάρος της ομάδας του, ενώ με τους «ανθρακωρύχους» την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε από την εστία του για… βόλτα και δέχθηκε το 0-2.

Σε δύσκολη κατάσταση Γουέστ Χαμ και Ρομπέρτο και να σκεφτεί κανείς ότι ο Φαμπιάνσκι θα επιστρέψει με το νέο έτος…





Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x