Το βράδυ της Τετάρτης (17/12) ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 4-1 της Μαρκό στην Τούμπα για την 5η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ωστόσο ήθελε ένα γκολ ακόμη για να τερματίσει στην 7η και όχι στην 8η θέση για να αποφύγει το μονοπάτι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανέστης Μύθου, που σκόραρε στο συγκεκριμένα ματς, δήλωσε πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα μπορούσε να βρει και άλλα τέρματα, ενώ, στάθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γκολ του και το παιχνίδι: «Προσπαθώ να ακολουθώ κάθε φάση. Έτσι έκανα και στο γκολ και σκόραρα. Αναφορικά με τον αγώνα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε την νίκη, μιας και είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.