Ικανοποιημένος για την αντίδραση της ομάδας του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ (0-2) δήλωσε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 50χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και τις ιδιαιτερότητες στην Super League 2.

Αναλυτικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για:

-τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε ανάγκη μετά τις δύο ήττες που είχαμε. Και με ΑΕΚ Β’, αλλά και με Καλαμάτα ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ δείξαμε την προσωπικότητά μας και κερδίσαμε».

-τις δυσκολίες της κατηγορίας: «Το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι πολύ δύσκολο και φέτος έχει την ιδιαιτερότητα της παρουσίας των δεύτερων ομάδων των μεγάλων. Επιπλέον με την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη και για να αντέξεις θέλει βάθος στο ρόστερ, καλή διαχείριση και προπόνηση. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι».

-την κατάσταση που βρήκε στα Χανιά: «Η ομάδα έχει υγεία, ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που… δεν με ενοχλεί. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μου αρέσει γύρω από την ομάδα και θέλουμε να φέρουμε αποτελέσματα για να έρθει πιο κοντά ο κόσμος μας. Υπάρχει όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα και κάθε δυσκολία αντιμετωπίζεται με ηρεμία. Δεν κοιτάω τη βαθμολογία τώρα, θα τη δω όταν θα μου αρέσει εκεί που θα είναι η ομάδα».

-την καριέρα του ως προπονητής: «Την προπονητική την αγαπώ πάρα πολύ. Κάθε μέρα προσπαθώ να εξελίσσομαι. Έχω κι εγώ τα μειονεκτήματά μου, όπως ότι δένομαι πολύ συναισθηματικά με τις ομάδες μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube