Σχεδόν 100 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν σήμερα το πρωί από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ, προκαλώντας την αντίδραση της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας και του πυροβολικού που στοχοθέτησαν θέσεις της Χαμάς στον παλαιστινιακό θύλακα.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι περίπου 90 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, κάποιες από τις οποίες έφτασαν βαθιά στο νότιο Ισραήλ, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν θύματα. Εξάλλου πολλές από τις ρουκέτες αναχαιτίστηκαν από το ισραηλινό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας.

Αξιωματούχοι στη Γάζα επεσήμαναν ότι τρεις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές επιδρομές που έπληξαν τουλάχιστον τρεις περιοχές του παλαιστινιακού θύλακα.

Η κλιμάκωση της έντασης, η πιο σημαντική εδώ και εβδομάδες, ακολούθησε τις ιδιαίτερα βίαιες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή κατά μήκος του τείχους που χωρίζει το Ισραήλ από τη Γάζα.

Στη διάρκεια των διαδηλώσεων αυτών σκοτώθηκαν τέσσερις Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και δύο μέλη της Χαμάς, σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού η οποία πραγματοποιήθηκε σε αντίποινα για τον τραυματισμό δύο Ισραηλινών στρατιωτών.

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ν. Ιωνία: Έπεσαν τσιμέντα από γέφυρα – Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του νοσοκομείου Αγ. Όλγα

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις - Στόχος ο τζίρος άνω των 6 δισ. ευρώ

Καιρός: Έντονο κύμα ψύχους - Χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω της κακοκαιρίας

Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν

Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος στο Ηράκλειο για «φακελάκι» 6.000 ευρώ για πλαστό έγγραφο

Πώς εξηγούν το καιρικό φαινόμενο που «σάρωσε» την Αλεξανδρούπολη με μέγιστη ταχύτητα ανέμου 154 χλμ/ώρα

Χειροπέδες σε 3 νεαρούς που έτρεχαν με μοτοσυκλέτες και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών - Ο ένας δεν είχε δίπλωμα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από εμφάνιση drone - Έκλεισε ένας διάδρομος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις