Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού θα είναι αναμφίβολα ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ όχι μόνο έχει… αναγεννηθεί, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, βάσει των αριθμών του.

Προφανώς και οι «πράσινοι» θα κάνουν ό,τι μπορούν από τη μεριά τους για να κρατήσουν τον «Νέντο», ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Ο Δημήτρης Κοντός είχε αναφέρει στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Σέρβος γκαρντ έχει πρόταση στα χέρια του ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από ομάδα της Ευρωλίγκας.

Ένας Ιταλός δημοσιογράφος, από την πλευρά του, αναφέρει πως δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Νεμάνια Νέντοβιτς είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται, δηλαδή, για δύο συλλόγους που έχουν το… πορτοφόλι για να σηκώσουν το συγκεκριμένο κασέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι