Ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις τόνισε πως οι «πράσινοι» θα χρειαστούν χρόνο για να παρουσιάσουν αυτό που θέλουν.

«Ήταν το πρώτο πραγματικό τεστ μας για φέτος. Φτιάχνουμε κάτι νέο, θέλουμε χρόνο για να βρούμε τη φόρμα μας. Ήταν ένα καλό μάθημα. Στο πρώτο μέρος είχαμε αμυντικά προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε αμυντικά, αλλά κάναμε μερικά λάθη. Έχουμε χώρο για να βελτιωθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αυτή είναι η αρχή. Θα είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν, θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά», είπε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ.

Για τη Ζαλγκίρις: «Έπαιξε πιο ελεύθερα. Η Ζαλγκίρις με τον Σάρας είχε μεγαλύτερη στόχευση. Τώρα τους είδαμε να παίζουν πιο ελεύθερα. Μου άρεσε πολύ ο νέος, ο Γιοκουμπάιτις».

Για τις προσδοκίες του: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω μια νέα αρχή. Η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν τόσο καλή. Είμαι στην καλύτερη ηλικία και σε ένα καλό μέρος. Νιώθω καλά, νιώθω υγιής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center