Νεκρός εντοπίστηκε στην Αυστραλία ο Άλεξ Πούλιν.

Ο 32χρονος -δις παγκόσμιος πρωταθλητής στο σνόουμπορντ- είχε πάει για φαροντούφεκο στο Παλμ Μπιτς στο νότιο Κουίνσλαντ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αιτία του θανάτου του.

«Ο 32χρονος Αυστραλός πρωταθλητής του σνόουμπορντ, βρέθηκε από έναν κολυμβητή σε έναν τεχνητό ύφαλο λίγο πριν τις 11 π.μ (σ.σ. τοπική ώρα). Οι έρευνες για το θάνατό του συνεχίζονται. Οι ναυαγοσώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο», αναφέρει το ABC.

Ο Άλεξ Πούλιν είχε κατακτήσει το χρυσό το 2011 και το 2013 στο Παγκόσμιο, αλλά και το χάλκινο το 2017, αλλά και το χρυσό στους Χειμερινούς Αγώνες του 2011.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026