Η οικογένεια JohnCooper Works υποδέχεται το νέο μέλος της, έναν κορυφαίο αθλητή που θα ενθουσιάσει τους φίλους της αγωνιστικής οδήγησης προσελκύοντας νέα target groups.

Το νέο MINI John Cooper Works Clubman γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016. Το νέο, σπορ μοντέλο βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος του προϊοντικού προγράμματος της μάρκας. Το εκρηκτικό ταπεραμέντο του συνδυάζεται με κορυφαία επίπεδα ευρυχωρίας, ευελιξίας και πρακτικότητας για μακρινά ταξίδια, αποπνέοντας άνεμο ανανέωσης στη γκάμα μοντέλων John Cooper Works.

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου MINI John Cooper Works με το κλασικό 3θυρο αμάξωμα και το νέο MINI John Cooper Works Cabrio και για δυνατές ‘ open - top ’ απολαύσεις, το νέο MINI John Cooper Works Clubman έρχεται τώρα σαν ένα πολυτάλαντο μοντέλο, ικανό να διαχειρίζεται τις απαιτήσεις της καθημερινής οδήγησης αλλά και τις προκλήσεις της αγωνιστικής πίστας. Χρησιμοποιεί τον ισχυρότερο κινητήρα στην ιστορία MINI , στάνταρ all - wheel drive σύστημα ALL 4, τεχνολογία ανάρτησης προσαρμοσμένη στις πολύ ισχυρές επιδόσεις και αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία και εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του νέου MINIClubman...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube