Με αφορμή τα ρεπορτάζ στην Τουρκία για αποχώρηση του Μπονούτσι από τη Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ιταλός έμπειρος αμυντικός, δεν είναι στα βασικά πλάνα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League και ότι μάλιστα δεν είναι καν στους 5-6 στόπερ του ρόστερ της.

Αναφέρθηκε επίσης -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο- στην εν εξελίξει ψηφοφορία στην Τουρκιά, γύρω από την αναβολή ή όχι του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Φενέρ και τη Γαλατάσαραϊ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 7/4. Δηλαδή, τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους» για το Conference League.

Τέλος, στάθηκε στο ενδεχόμενο ο πρωταθλητής Ελλάδος, εφόσον αυτός είναι ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, να συμμετάσχει απευθείας στο Champions League χωρίς προκριματικά, εξηγώντας ότι πρέπει να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις. Επεσήμανε ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ομάδα, η οποία θα επωφεληθεί από τη σχετική αλλαγή της UEFA θα είναι η Σαχτάρ και όχι κάποια ελληνική ομάδα, εκτός εάν συμβούν πάρα πολλά απρόοπτα.

Ακούστε τι είπε για τις ανανεώσεις των συμβολαίων στον Ολυμπιακό

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube