Κώστας Νικολακόπουλος

Η πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης για τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει μέσα από το sport-fm.gr την πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης για τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε!

• Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει στη ζωή μας, αλλά και στο ποδόσφαιρο, σιγά σιγά.

• Στην Τουρκία, λοιπόν, υπήρξε σήμερα πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στους «8» του Conference League. Συγκεκριμένα από την εφαρμογή Gemini της Google.

• Ποια είναι η πρόβλεψή της; Ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στον Πειραιά θα λήξει ισόπαλο 1-1. Και ότι στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης η Φενέρ θα κερδίσει με 2-1 και θα φτάσει έτσι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

• Κατά την τεχνητή νοημοσύνη, ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ αποτελεσματική ομάδα, ειδικά μέσα στο γήπεδό της και χρειάζεται προσοχή στην ευρωπαϊκή εμπειρία του. Από την άλλη, για τη Φενέρμπαχτσε είπε ότι προηγείται σε ποιότητα του Ολυμπιακού και ότι η απόδοσή της στα πρόσφατα παιχνίδια των δύο αντιπάλων είναι καλύτερη των «ερυθρόλευκων».

• Άντε να δούμε, αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ νικήσει και την τεχνητή νοημοσύνη, όπως είχε νικήσει και στα δύο παιχνίδια του τη Φενέρμπαχτσε πριν τρία χρόνια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x