Έτοιμος να προχωρήσει το πλάνο δημιουργίας ομάδας Β είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος!

Σημειώνοντας ότι προχωράει το πλάνο λίγκας-ΠΑΕ για ομάδες Β, ο ρεπόρτερ του σταθμού υπογράμμισε πως αυτό «χρόνια το ζητούσαν οι Πειραιώτες και έφτασε, επιτέλους, η ώρα να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια από όλους, για να συμβεί».

Υπογράμμισε, λοιπόν, ότι ήδη γίνονται συζητήσεις για τις λεπτομέρειες και για τους παίκτες που θα έχουν συμμετοχή. Φυσικά, οι ομάδες Β δεν θα μπορούν να ανεβαίνουν και να είναι στο ίδιο πρωτάθλημα με τις πρώτες και θα ξεκινούν από τη Super League 2 ή τη Football League.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»