Stoiximan Super League

Πανηγυρισμοί τέλος στον Ολυμπιακό

Από σήμερα τα κεφάλια ξανά μέσα στον Ολυμπιακό, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας για το φινάλε της σεζόν.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από το ρεπό που πήραν από τον Πέντρο Μαρτίνς μετά το πάρτι που στήθηκε στη φιέστα της ομάδας μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έχουν ουσιαστικά οκτώ μέρες μπροστά τους για να τα δώσουν όλα στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος καλείται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο διεθνής άσος φαίνεται πως θα το παλέψει και ό,τι βγει τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Πέντρο Μαρτίνς αναμένεται στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να κάνει ξανά αλλαγές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αγωνιστούν και κάποιοι νεαροί παίκτες ή ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ίσως να είναι το τελευταίο «τεστ» για ορισμένους να πάρουν γεύση από ένα «αιώνιο» ντέρμπι και άλλους να αποδείξουν πως αξίζουν να έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x