Στα παρεπόμενα της πρώτης μεταγραφικής κίνησης του Ολυμπιακού, αυτή του Τικίνιο αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την απόκτηση του Ενταό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, όμως, στάθηκε στο θέμα του Μπουχαλάκη ο οποίος ακόμη δεν έχει υπογράψει την επέκταση ως το 2024 σχολιάζοντας ότι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός με τον παίκτη έχουν προχωρήσει σε μια ιδιότυπη διπλή συμφωνία.

Ποια τα δεδομένα αυτής; Πρώτον, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα... χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 με αυξημένες αποδοχές για τον παίκτη. Δεύτερον, τα δύο μέρη αυτής, έχουν συμφωνήσει ότι με ένα συγκεκριμένο ποσό (για παράδειγμα 5 εκατομμύρια ευρώ) ο Μπουχαλάκης μπορεί να φύγει και να πάει στο εξωτερικό.

Είναι προφανές, ότι υπάρχουν 1-2 ενδιαφερόμενες ομάδες για τον παίκτη, οι οποίες ακόμη δεν έχουν κάνει επίσημες προτάσεις και θα φανεί αν τελικά κάνουν ή όχι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μια τόσο γεμάτη εμφάνιση του Ολυμπιακού ήρθε πριν από το κομβικότερο παιχνίδι»

Το μήνυμα στήριξης των παικτών του Αστέρα και η αφιέρωση του Αλάγκμπε στον Σιλά: Η παρακάμερα του Asteras AKTOR

Μουκουντί για τις 100 εμφανίσεις με την ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που φοράω αυτή τη φανέλα»

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο