Stoiximan Super League

Τικίνιο: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Τικίνιο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι από χθες το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Από πριν έρθω εδώ, γνώριζα πως ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με σπουδαίους φιλάθλους. Επίσης γνωρίζω πως σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ, πιστεύω πως όλα εδώ είναι υπέροχα. Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή και να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσω τίτλους, που είναι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά ο Τικίνιο.

Στην συνέχεια, μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας, δήλωσε: «Μου το είπαν ήδη ότι οι φίλαθλοί μας είναι πολύ φανατικοί. Ελπίζω να μπορέσω να τους δω σύντομα και μαζί τους να γιορτάσουμε τίτλους. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, γιατί πριν τον ερχομό μου εδώ, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρο, πολλοί φίλαθλοι με πλησίασαν στα social media. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να τους δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x