Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έχει βρει τον εαυτό του, αλλά ο Μαρσέλο εξακολουθεί να δημοφιλής και να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον γνωστών ομάδων είτε της Ευρώπης, είτε της πατρίδας του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, τα τελευταία ονόματα που θέλουν τον έμπειρο Βραζιλιάνο είναι αυτά της Φλουμινένσε και της Μποταφόγκο, ενώ υπάρχει στο… κάδρο και η Μπεσίκτας, από την Τουρκία.

Επίσης, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στον ενδιαφέρον της Ναντ για τον Ουσεϊνού Μπα, καθώς επίσης και του Ολυμπιακού για τον Ρόκο της Έλτσε.

Όσον αφορά τον Ματέο Κασιέρα, ο σέντερ φορ της Ζενίτ φέρεται ότι είναι έτοιμος να κάνει χρήση του σχετικού κανονισμού της FIFA για να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και λέγεται ότι μέσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Κολομβιανό είναι και ο Ολυμπιακός.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»