Stoiximan Super League

Θετικός για Ολυμπιακό ο Μπιόρκαν, με Μαντσίνι στη Μπαρμπέγια

Δύο ακραίους μπακ, έναν κεντρικό και έναν εξτρέμ που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι του Άρη θέλει ο Ολυμπιακός. Τα δεδομένα για κάθε υπόθεση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη, ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη στο β’ μισό της σεζόν μετά τη διεξαγωγή του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Οι προτεραιότητες των Πειραιωτών είναι γνωστές, καθώς ψάχνονται για δύο μπακ (αριστερό και δεξί), έναν κεντρικό αμυντικό (λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Παπασταθόπουλου) και έναν εξτρέμ που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι του Άρη.

Σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, στο προσκήνιο φαίνεται πως επανέρχεται η περίπτωση του Φρέντρικ Μπιόρκαν. Πριν από έναν χρόνο ο Νορβηγός άσος δεν ήθελε καν να εξετάσει την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως τώρα φαίνεται πως βλέπει με άλλο μάτι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο διεθνής άσος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Χέρτα ούτε και στη Φέγενορντ, στην οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός, και ψάχνει μία ομάδα που θα καταφέρει να φτιάξει εκ νέου το όνομά του.

Από την Νορβηγία τουλάχιστον αυτό προκύπτει, αν και έχουν ακουστεί ως επιλογές το Βέλγιο και η Τουρκία για τον ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχει κάνει ακόμα καμία κίνηση για τη συγκεκριμένη θέση, αν και το τμήμα σκάουτινγκ πριν ο Μπιόρκαν πάει στη Γερμανία είχε εισηγηθεί τα καλύτερα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλους παίκτες για τη θέση του αριστερού μπακ, ώστε να μπορέσουν να δώσουν ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ που παίζει ασταμάτητα δύο χρόνια τώρα.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, την υπόθεση του Μαντσίνι, δεν πρόκειται για τυπικό θέμα, αλλά φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται η επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από την πατρίδα του για να μπει στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να έχει τον παίκτη στη μίνι προετοιμασία της ομάδας στη Μπαρμπέγια, ώστε να μπορέσει να μπει στη φιλοσοφία του Μίτσελ και να αποτελέσει μία έξτρα λύση για τη γραμμή κρούσης.

Στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, εκείνο που προκύπτει είναι πως επιθυμία των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να αποκτηθεί κατά προτίμηση ένας αριστεροπόδαρος παίκτης.

Μία περίπτωση που έχει «παίξει» είναι εκείνη του Έντσο Ρόκο της Έλτσε, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Στη λίστα, όμως, υπάρχουν και άλλα ονόματα και στόχος είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x