Την έναρξη των πλέι-οφ σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στεκούμενος στην πρώτη αγωνιστική τους. Ο ρεπόρτερ των Ολυμπιακού εξήγησε ότι κατά την εκτίμησή του η ομάδα του Μίτσελ, αυτή την στιγμή, έχει μόνο μια επιλογή μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια… Να συγκεντρωθεί απόλυτα στο ματς της Κυριακής με τον Βόλο, υπενθυμίζοντας το πώς την είχε πατήσει ο ΠΑΟΚ μετά την δική του νίκη επί της ΑΕΚ, και αυτή με δύο γκολ διαφορά.

«Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας την ΑΕΚ πανηγύρισε μια εβδομάδα, θριαμβολογούσε για τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη και για το ότι έχει κάνει ‘’πελάτισσα την ΑΕΚ’’. Έτσι πηγαίνοντας στα Γιάννινα, μια εβδομάδα μετά, ήταν πλήρως αποσυντονισμένος και είχε φέρει 0-0 πετώντας όλο το πρώτο ημίχρονο και ξυπνώντας μόνο στο τελευταίο 20λεπτο. Άρα το πάθημα του ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει μάθημα στον Ολυμπιακό», ανέφερε.

Στην συνέχεια σχολίασε ότι η νίκη της ΑΕΚ, θα γραφεί στην ιστορία, όπως κι αν έχει, σαν μια τεράστια στιγμή, όμως αν δεν κερδίσει τον Βόλο το βαθμολογικό αντίκτυπο θα είναι ξεκάθαρα μειωμένο. Αντίθετα, όπως ανέφερε αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Βόλο θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη δυάδα, γιατί από το ντέρμπι των δύο πρώτων ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, σίγουρα θα έχει κάποιος από τους δύο απώλειες ή ακόμη και οι δύο, σε περίπτωση ισοπαλίας. Άρα ο Ολυμπιακός θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία την οποία πάση θυσία θα πρέπει να την εκμεταλλευθεί.

Τέλος αναφέρθηκε στην κλήρωση του προγράμματος των πλέι-οφ εξηγώντας πώς ακριβώς και με τι κλειδάριθμούς έγινε η κλήρωσε με ηλεκτρονικό τρόπο και όχι με μπαλάκια όπως την κάνει η ΕΠΟ, «με τις γνωστές κληρώσεις των τελευταίων ετών», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ρεπορτάζ…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube