Περί Σλόβαν, Λόπες και Μανωλά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής του Σωτήρη Ταμπάκου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα τελευταία αγωνιστικά νέα των Πειραιωτών ενόψει της πρώτης αναμέτρησης (19/8, 22:00) με τους Σλοβάκους για τα playoffs του Europa League.

Τονίζοντας ότι «παίζεται» μια θέση ανάμεσα σε Βαλμπουενά και Ονιεκούρου. Ο Βάτσλικ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λαλά δεξιά και ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά, ενώ Παπασταθόπουλος και Σισέ θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Εμβιλά, με Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι στο κέντρο, ο Μασούρας θα βρεθεί στο ένα «φτερό» και ένας εκ των Βαλμπουενά και Ονιεκούρου στο άλλο. Στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Ο Χασάν, όπως έχετε ενημερωθεί από το βράδυ της Τετάρτης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κώστα Νικολακόπουλο είναι τραυματίας, ενώ Μπα και Τικίνιο τιμωρημένοι.

Παράλληλα, ο Ρόνι Λόπες έδειξε έτοιμος από την πρώτη προπόνηση, παρουσιάζοντας καλό βαθμό ετοιμότητας, ενώ ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας την κατάστασή του να το πάρει στην αποστολή την τελευταία στιγμή κατά παράβαση των συνηθειών του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube