Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Ολυμπιακού, με 4-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως «ούτε ο Μαρινάκης που ήταν στην παρέλαση της ομογένειας στη Νέα Υόρκη, να έκανε σκηνοθεσία τη χθεσινή αγωνιστική, δεν θα την έκανε τόσο καλά για τον Ολυμπιακό» και μίλησε για τους πρωταγωνιστές του θριάμβου των Πειραιωτών και υποστήριξε για τους «πράσινους» πως κατά τη γνώμη του ήταν καλύτεροι από τις δύο προηγούμενες επισκέψεις τους φέτος στο Καραϊσκάκη, γιατί αυτή τη φορά κατέβηκαν να παίξουν επιθετικά και να πιέσουν.

Εξέφρασε, παράλληλα, την άποψη ότι για τον Ολυμπιακό αυτό το ντέρμπι ήταν μία ευκαιρία να το πάρει και να ισχυροποιήσει την υποψηφιότητά του για τον τίτλο, καθώς ο Παναθηναϊκός εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες έδειχνε μεγάλη αδυναμία χωρίς καμία νίκη και με ήττες με καθαρό σκορ.

«Επειδή όμως είναι ντέρμπι και ξέρουμε όλα γίνονται, υπήρχε η μεγάλη αγωνία με τον Ολυμπιακό, όμως, να ανταποκρίνεται και να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της ΑΕΚ», κατέληξε.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης