Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εξελίξεις, λέγοντας πως εκείνο που προκύπτει οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους με τον Ντάνιελ Ποντένσε (που είναι να φτάσει απόψε) και με τον Γκουστάβο Μάντσα, του οποίου αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής τους.

Όπως σχολίασε, με την προσθήκη του Ταρέμι, ο Ολυμπιακός γεμίζει πολύ επιθετικά, με ποιότητα, εμπειρία και κλάση, κάτι που το χρειαζόταν η ομάδα, με τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο Ελλάδας.

Για το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή, είπε ότι αν και εφόσον προέκυπτε μία τέτοια εξέλιξη, το μυαλό θα μπορούσε να πάει στον Μπράιαν Χιλ, καθότι αυτές τις ώρες λύνει το συμβόλαιό του και τον αφήνει ελεύθερο η Τότεναμ. Είναι ο δεύτερος στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ μετά τον Ποντένσε και μέχρι στιγμής ο 24χρονος Ισπανός δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση της Χιρόνα να υπογράψει μαζί της.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»