Πρόλαβε τον Ολυμπιακό και ανακοίνωσε τον Ποντένσε στους «ερυθρόλευκους» η Αλ Σαμπάμπ. Με ανάρτηση στα social media, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έκανε γνωστή την παραχώρηση του Πορτογάλου εξτρέμ στους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού.
Έτσι ξεκινάει η 3η θητεία στον Ολυμπιακό για τον 29χρονο εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Δηλαδή τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.
Λίγο μετά τις 21:00 ο Ποντένσε πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. «Τρέμουν τα πόδια μου» είπε όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του βλέποντας την αγάπη των οπαδών προς το πρόσωπό του, προσθέτοντας πως: «Αν μου πείτε να μείνω και για 10 χρόνια εδώ, θα μείνω».
?? #?????? ????? ??? ????? "??????" pic.twitter.com/99MKq9KGYW
— ???? ?????? ??????? (@AlShababSaudiFC) September 1, 2025
@sporfm946 Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και γνώρισε θερμότατη υποδοχή #sporfm #olympiacos #podence ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






