Στην παρουσία τεσσάρων χιλιάδων Ολυμπιακών, ημέρα Τετάρτη, στη Λιβαδειά στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε ότι με τα όσα κάνουν στους Πειριαώτες, έχουν προκαλέσει τη συσπείρωση του κόσμου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε δύο θέματα. Πρώτον ότι οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν καλά, παράγουν πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούν από την αρχή της σεζόν να ξεμπουκώσουν!

«Δεν μπορεί με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό να έχει 18 ευκαιρίες για γκολ και να έχει βάλει με το στανιό δύο. Ένα στη Λεωφόρο και ένα στη Λιβαδειά. Υπό αυτές τις συνθήκες, ανά πάσα στιγμή, κινδυνεύει να χάσει τα “τρίποντα”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και δεύτερον, μίλησε για τη διαιτησία, με αφορμή και τα όσα έγιναν χθες στη Λιβαδειά, όπου VAR και AVAR «έψαχναν τρόπο» να ακυρώσουν το γκολ του Ανδρούτσου, ενώ δεν είδαν την μπάλα να περνάει μέσα από τη γραμμή στο αυτογκόλ του Βινίσιους, εκφράζοντας τη γνώμη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και να έχει τη χειρότερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία, από όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube