Για την περίπτωση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και την θετική παρουσία του στη Λεγανιές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Σέρβος τα πηγαίνει πολύ καλά στη Λεγανιές και σε ένα πρωτάθλημα όπως η Segunda Division, χθες σκόραρε το τρίτο του γκολ, ενώ μετρά και μια ασίστ, δείχνοντας να αρπάζει την ευκαιρία.

Επίσης, τόνισε ότι αν και πολλοί λένε ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλά, όμως με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει πέντε γκολ και τρία δοκάρια απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές του.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η Φενέρ είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στην Πόλη, συν το γεγονός ότι προέρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Γαλατά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!