Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Να καθαρίσει την πρόκριση την Πέμπτη ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη να τελειώσει την πρόκριση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ούτε κουβέντα για... ισοπαλία. Ο Νίκος Σταματέλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να... αποτελειώσει τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη και να καπαρώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

«Στον Ολυμπιακό κάνει και η ισοπαλία θεωρητικά, αλλά έχει το ρίσκο πως η Άιντραχτ μετά θα πάει μάλλον αδιάφορη στην Κωνσταντινούπολη για να παίξει με τη Φενέρμπαχτσε και αυτό μπορεί να στοιχίσει. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση από την 5η αγωνιστική, πρέπει να το εκμεταλλευτεί και να μη σκέφτεται την ισοπαλία», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς; «Δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές. Λογικά θα παίξουν σχεδόν οι ίδιοι. Ο Μαρτίνς θεωρεί πως οι τέσσερις μέρες μεταξύ ΑΕΚ και Φενέρ είναι αρκετές για να έχει φρέσκους τους παίκτες του. Η μόνη αλλαγή που μπορεί να δούμε είναι αν θα μπει ο Μπουχαλάκης αντί κάποιου άλλου μέσου ή αντί του Ονιεκούρου».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x