Τα δεδομένα για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό και ο Ρέαμπτσιουκ.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στον Ολυμπιακό για τους παίκτες που είναι να έρθουν και να φύγουν, ο Κώστας Νικολακόπουλος επεσήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ότι προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι η απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών (σέντερ φορ, αριστερό μπακ και εξτρέμ) μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Κένεντι, ο οποίος ήρθε υπέρβαρος από την Ισπανία και τη Βαγιαδολίδ.

Για τον αριστερό μπακ είπε -μιλώντας στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη- ότι η μεταγραφή Ρέαμπτσιουκ είναι έτοιμη με 6 εκατομμύρια ευρώ συν 1,5 εκατ. μπόνους, με μισό εκ. Είπε για τον σέντερ φορ ότι η ιδανική επιλογή για τον Κορδόν θα ήταν πάντα ο Ράφα Μιρ, ενώ ο ισπανικός Τύπος ξαναζεσταίνει το θέμα του Γουίλιαν Ζοσέ, λέγοντας ότι για τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπέτις υπάρχει ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας, υπονοώντας τον Ολυμπιακό, αφού ο Κορδόν τον πήγε στην Μπέτις τον Φεβρουάριο, αλλά ο Ζοσέ δεν τα πήγε καλά στην ομάδα της Ανδαλουσίας και για αυτό είναι υπό παραχώρηση, με τον σύλλογο της Σεβίλλης να ζητάει πολλά, ενώ ο 31χρονος άσος έχει υψηλό συμβόλαιο.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε στα 2,5 εκατ. ευρώ με την Κλαμπ Μπριζ για τον Ζίνκερνάγκελ, αλλά και με την Αντάλιασπορ για τον Μπιτίκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube