Stoiximan Super League

Παραμένει στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Μπορέ, προτάθηκε και ο Βιέτο

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνει για επιθετικό, με τον Μπορέ να απασχολεί και τον Βιέτο να έχει προταθεί.

Στον απόηχο της απόφασης να κοπεί ο Κένεντι λόγω του ότι δεν ήταν... ετοιμοπόλεμος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξακολουθούν να ψάχνονται για τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αυτό του επιθετικού, με τον ακριβό αλλά εγνωσμένης αξίας Ράφαελ Μπορέ να παραμένει στα υπόψιν – την ώρα που οι Γερμανοί αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που έχουν δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ένα ακόμη όνομα που φέρεται να προτάθηκε, είναι αυτό του Λουτσιάνο Βιέτο. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο έμεινε ελεύθερος μετά από 17 γκολ σε 79 συμμετοχές, καθώς και έναν δανεισμό σε σχεδόν μια τριετία στη Σαουδική Αραβία και η περίπτωσή του ενδέχεται να απασχολήσει τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να συνδέεται με την περίπτωση του Σαντιάγκο Χεζέ της Ουρακάν. Ο Αργεντινός μέσος έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024 και απασχολεί ευρωπαϊκούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων και οι «ερυθρόλευκοι», με την ομάδα του βέβαια να ζητά οκτώ εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x