Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά το μέτωπο του προπονητή και τις εξελίξεις που επίκεινται, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας είπε πως όλα δείχνουν ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα είναι ο επόμενος προπονητής των «ερυθρόλευκων». Οι επαφές είναι σε πλήρη εξέλιξη, το κασέ του είναι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και, αν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, θα έρθει άμεσα στην Αθήνα, για τις τελικές συζητήσεις και για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Αυτά εν αναμονή της ανακοίνωσης της λύσης της συνεργασίας με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, που αναμένεται από ώρα σε ώρα, και με την ομάδα να τελειώνει την προπόνησή της και να ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο της Θύρας 7 στις 15:00.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο