Κώστας Νικολακόπουλος

Επιβεβαίωση κι από Ισπανία: Πρώτη κίνηση Ντάρκο, ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις αντιδράσεις του ισπανικού Τύπου για τη συμφωνία Ολυμπιακού-Μεντιλίμπαρ.

• Είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιηθεί και επίσημα αφενός μεν το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, αφετέρου δε η συνεργασία του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εξελίξεις για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει μέσα στην ημέρα.

• Απλά η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ επιβεβαιώνεται κι από τον ισπανικό Τύπο και δη από την πιο σημαντική εφημερίδα της χώρας των Βάσκων, την Diariovasco. Κι έχει σημασία αυτό, γιατί ο Μεντιλίμπαρ είναι Βάσκος, όπως επίσης στους Βάσκους της Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν θρύλος ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς…

• Όπως γράφει λοιπόν και η diariovasco στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο Μεντιλίμπαρ είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ είναι, «πρώτη κίνηση Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό, νέος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ».

«Οι δύο πλευρές, ο σύλλογος κι ο προπονητής, έχουν έρθει σε συμφωνία, που απλά πρέπει να επισημοποιηθεί», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, που τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη ομάδα του Μεντιλίμπαρ εκτός Ισπανίας, καθώς μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει δουλέψει σε 11 ισπανικούς συλλόγους, με τελευταία τη Σεβίλλη, με την οποία και κατέκτησε το Γiουρόπα Λιγκ τον περασμένο Μάιο.

• Το πρωί ο Γιάννης Βρέντζος πήγε στο Ρέντη κι ενημέρωσε κι επίσημα τον Κάρλος Καρβαλιάλ για τη λήξη της συνεργασίας του, δύο μήνες αφότου είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x