Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή την παρουσία του Τσικίνιο στην αποστολή της ομάδας υπενθύμισε ότι ο Πορτογάλος άσος προερχόταν από τραυματισμό πριν το περσινό ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός στην προτελευταία αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Τότε ο Μεντιλίμπαρ τον είχε περάσει αλλαγή στο 70ό λεπτό του αγώνα και ήταν ο «παίκτης του ματς» πετυχαίνοντας το γκολ στο 90ο λεπτό σε νίκη σημαντική στη μάχη του τίτλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα που έχει σενάρια και εμπλέκουν τον Μουζακίτη, τον Στρεφέτσα, τον Καμπελά και τον Ταρέμι, λόγω της απουσίας του Ζέλσον. Πρόσθεσε ότι αριστερό μπακ θα είναι ο Μπρούνο στη θέση του Ορτέγκα εκτός και αν προκύψει κάποια τεράστια έκπληξη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό