Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στην απώλεια του Ποντένσε λόγω τραυματισμού και στο πρόβλημα ασθένειας με τον Ζέλσον (ίωση) και εκτίμησε ότι αν δεν παίξει από την αρχή ο Πορτογάλος, τότε ξη πιθανότερη εκδοχή είναι μία επιθετική τετράδα με Τσικίνιο, Στρεφέτσα στα πλάγια και Ταρέμι Γιάρεμτσουκ δίδυμο μπροστά. Αν μπορέσει να ξεκινήσει ο Ζέλσον αλλάζουν τα δεδομένα. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ρέτσος.

Για τον Γιαζίτσι είπε με βάση τα όσα έχουμε δει από την αρχή της σεζόν έως τώρα, δύσκολα θα τον ξεκινήσει ο Μεντιλίμπαρ αύριο, αλλά το πιθανότερο είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Εξήγησε ότι ο Πνευμονίδης και ο Λιατσικούρας είναι με τη δεύτερη ομάδα, ενώ ο Καμπέλα αποχαιρέτησε τους πάντες στου Ρέντη, αφού πετάει για τη Γαλλία ώστε να παίξει έξι μήνες δανεικός στη Ναντ.

Τέλος, είπε ότι ο τραυματίας Πασχαλάκης έχει ακόμα αρκετό διάστημα μέχρι να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς