Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ενόψει του… ντέρμπι με την ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών κατέθεσε τη διαπίστωση ότι «μετά τα γεγονότα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ θα πάει ξεκούραση και χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος, από την άλλη, είχε το παιχνίδι στην Τούμπα, σε ένα βαρύ γήπεδο, ενώ προέκυψαν και τα θέματα με Χάμες Ροντρίγκες και Χουάνγκ». Για τον πρώτο, λοιπόν, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολη η συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την «Ένωση», ενώ για τον δεύτερο σημείωσε πως είναι αμφίβολος. Αμφότεροι, υπογράμμισε, έχουν ενοχλήσεις.

«Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές», πρόσθεσε ο Νικολακόπουλος και τόνισε: «Σαμασέκου προορίζεται για βασικό, το ίδιο και ο Κανός και είμαι βέβαιος ότι υπολογίζεται σε αυτό το παιχνίδι και ο Γκάρι. Δεν βλέπω πώς θα φύγει από τον Ολυμπιακό, με δεδομένο ότι στην Τουρκία οι μεταγραφές ολοκληρώνονται μεθαύριο και οι άνθρωποι τώρα, με όσα τους έχουν βρει από τον σεισμό, δεν έχουν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, για το χθεσινοβραδινό ματς, είπε: «Ο Ολυμπιακός δεν είχε εικόνα ομάδας, που διεκδικεί υψηλές θέσεις μετά το 60ό λεπτό. Είδαμε κάποια καλά στοιχεία από το 10ο λεπτό μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου, αλλά όταν ξεκινάς και τελειώνεις ένα ματς έτσι, χάνεις τις εντυπώσεις».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Κώστα Νικολακόπουλο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!