Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αρχικά επεσήμανε ότι μέσα στο ΣΚ που οι ερυθρόλευκοι έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Μπακαμπού.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε σχετικά με το θέμα αυτό ότι ο Ολυμπιακός πρότεινε στον παίκτη ένα αυξημένο συμβόλαιο κατά 50%, συγκριτικά με αυτό που είχε, δηλαδή, 1,5 εκατομμύριο ευρώ από ένα που έπαιρνε συν 400.000 ευρώ μπόνους εφικτών στόχων, αλλά πρόσθεσε ότι μέχρι την στιγμή αυτή ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν απαντά θετικά κάτι που δείχνει να προτιμά την πρόταση από το Ντουμπάι που ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Όπως ανέφερε θα γίνει μια τελευταία συζήτηση με τον Κορδόν και την πλευρά του παίκτη μήπως υπάρξει κάποια ευχάριστη έκπληξη κάτι που όμως δεν είναι και το πιο εύκολο, όπως φαίνεται.

Για το θέμα προπονητή είπε ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το θέμα, τονίζοντας ότι ο Κορδόν εξακολουθεί να θέλει κάποιον που να τον ξέρει εξ ου και ακούγονται ονόματα όπως του Ζόρντι Κρόιφ, του Καγιέχα και του Γκαρίδο, αλλά περιμένει εξελίξεις και από άλλους Ισπανούς, όπως την περίπτωση του Ιραόλα και του Μπορδαλάς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube