Στις πρώτες κινήσεις του Ολυμπιακού, στον οποίο φαίνεται πως δίνεται αρχικά έμφαση στην επίθεση, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σιγά-σιγά έχει μπει ο Ολυμπιακός στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Η Νο1 προτεραιότητα αφορά τον Ελ Αραμπί. Όπως είπαμε από χθες, του έχει κάνει μία – κατά γενική ομολογία - καλή πρόταση, που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και του δίνει μπόνους επίτευξης στόχων. Οπότε περιμένουμε με αισιοδοξία την απάντηση του Ελ Αραμπί για διετές συμβόλαιο για έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή, που για τα ελληνικά δεδομένα είναι μία πολύ μεγάλη προσφορά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μπορούμε να πούμε ότι το αρχικό πλάνο του Ολυμπιακού για την επίθεση είναι να κρατήσει τον Ελ Αραμπί και να πάρει τον Ζαχάβι και να έχει έναν ακόμη φορ, όπως ο Χασάν που επιστρέφει μετά την παρουσία του στην Κόνιασπορ και τα πάει πάντα καλά με τον Μαρτίνς. Αυτή τη στιγμή, 21 Μαΐου, μιλάμε για το πρώτο πλάνο του Ολυμπιακού. Στον Ζαχάβι θα προταθεί διετές συμβόλαιο, με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους επίτευξης στόχων», πρόσθεσε.

Ακούστε τα όσα είπε για τον Σεμέδο και το ενδεχόμενο να μείνει στην Πόρτο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube