Το δικό του σχόλιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού, έκανε μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Γκενκ, ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ μας στάθηκε αρχικά στην ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου που πήρε το φάουλ στην αρχή της φάσης και στη συνέχεια έκλεψε και πέτυχε το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης, ενώ χαρακτήρισε ως κορυφαίο τον Ρέτσο και στα δυο παιχνίδια με τη Γκενκ .

«Να είναι ναι καλά τα δυο Ελληνόπουλα» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον χαρακτήρισε μεγάλη απώλεια τον Ροντινέι για το πρώτο ματς με την Τσουκαρίσκι, αφού έχει μείνει ο Ολυμπιακός μόνο με τον Κίνι και τον Ραμόν για πλάγιους μπακ, καθώς, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι τραυματίας ο Ανδρούτσος.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού είπε ότι για 70’ λεπτά σε παιχνίδι με 11 έναντίον 11 ήταν απογοητευτική, δίνοντας την εξήγηση και στο ότι είναι μια ομάδα με καινούργιο προπονητή και με ήδη 5-6 καινούργιους παίκτες. Τέλος ανέφερε ότι θα είναι ευχής έργον να πιάσουν οι μεταγραφές του αλλά και να γίνουν και άλλες καλές μεταγραφές γιατί είναι σαφές το έλλειμα ποιότητας.

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδόν ίδιος κόσμος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις μάχες των playoffs του Europa League

Τετέι: «Ονειρικό το ευρωπαίκό ντεμπούτο μου»

Δεσύλλας: «Εμφάνιση επιθετικού με εμπειρία από τον Τετέι - Μπορεί να πατήσει στην εμφάνιση αυτή ο Παναθηναϊκός»

Οι πιθανότητες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

Στα υποψήφια για γκολ της βραδιάς στο Europa league των Τεττέη, Γερεμέγεφ

Μπενίτεθ: «Πάμε στην Τσεχία για τη νίκη, θετικά όλα τα σημάδια για Τετέι - Θέλω να μείνω και να μπω στο νέο γήπεδο»

Τετέι: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ, απόψε δικαιώθηκα - Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αντίνο: «Όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό - Το παιχνίδι μάς αφήνει πικρή γεύση»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Κυριακόπουλος: «Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε»