Stoiximan Super League

«Πρόταση από την Γουιντάντ στον Ελ Αραμπί»

Την πληροφορία από το Μαρόκο, σύμφωνα με την οποία η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα έχει καταθέσει πρόταση στον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εν αναμονή των αφίξεων για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, προέκυψε η πληροφορία για πιθανή αποχώρηση παίκτη από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Συγκεκριμένα, από το Μαρόκο προκύπτει η πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα έχει καταθέσει πρόταση στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην πατρίδα του Μαροκινού επιθετικού γράφουν πως η Γουιντάντ δίνει διετές συμβόλαιο στον παίκτη και, μάλιστα, φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ προσθέτει πως ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας, Σαΐντ Νατσίρι, είναι κοντά στο να πάρει τον Ελ Αραμπί. Η ίδια ομάδα είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Εντωμεταξύ, για σήμερα έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Ιβάν Μπρνιτς, του Κροάτη εξτρέμ από τη Μάριμπορ, με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του, η οποία είχε χθες υποχρεώσεις με τη Φενέρμπαχτσε.

Από την Αργεντινή, την ίδια ώρα, προκύπτει η πληροφορία πως ο Φρανσίσκο Ορτέγκα επικαλείται ενοχλήσεις και δεν προπονείται με την ομάδα της Βελές Σάρσφιλντ.

Ακούστε το απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x