Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αξιοποιήσει το υπάρχουν υλικό στον Παναθηναϊκό, προτού οδηγηθεί σε ενίσχυση αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι προπονητής που παίρνει εύκολα απόφαση για να αποκτήσει παίκτη. Θέλει να μειώσει στο ελάχιστο το ρίσκο της αποτυχίας, δεν θέλει να φορτώνει τις ομάδες που δουλεύει με παίκτες αμφιβόλου αξίας. Θέλει να του κάνουν έστω στο 80%. Έχει τη δυνατότητα να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Θέλει να αξιοποιήσει το ρόστερ στο έπακρο και θα περιμένει, το βλέπουμε κι όσο περνούν οι ημέρες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα αρχίσουν να βγαίνουν πράγματα από σήμερα και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο γυμναστής του «τριφυλλιού», θέμα που χειρίζεται ο Γιοβάνοβιτς.

Ενώ μιλώντας για τον Διούδη, ο Νικολογιάννης τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την Ολλανδία, το πιο πιθανό όμως είναι να αποχωρήσει γιατί το θέλει και ο ίδιος, αλλά δεν θα έχουμε άμεσα εξέλιξη.

Τέλος, για το θέμα που προέκυψε με τον Αϊτόρ θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποχωρήσει, έχοντας τις «προδιαγραφές» για να φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Σάρωσε ο Κοϊτά στην ψηφοφορία για τον παίκτη του μήνα στη Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν διέκρινα χαλαρότητα στη Λεωφόρο, αλλά... - Στο top-3 των MVP της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ο Στρακόσα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει κάποια στιγμή να πάρει το μάθημά του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Σπουδαία εμφάνιση του Τετέι απέναντι στην ΑΕΚ - Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθά τους παίκτες του να εξελιχθούν»

Τσορμπατζόγλου: «Να φανεί ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την απαραίτητη ψυχολογία που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός την Κυριακή πρέπει να κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει»

Δεσύλλας: «Μετά το τέλος της σεζόν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ παραμένει στην καλύτερη κατάσταση απ’ όλους - Το παιχνίδι που έρχεται είναι το κρισιμότερο όλων»

Καλαμάτα: Δεν προκύπτουν τα περί συμφωνίας με τον Ροζ

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»