Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με παίκτη που προτάθηκε ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό παραμένει η αποσυμφόρηση του ρόστερ κι όχι η ενίσχυση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Την βεβαιότητα πως επί του παρόντος στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τις αποδεσμεύσεις κι όχι με τις μεταγραφές εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Έρχεται σήμερα ο Γιοβάνοβιτς αλλά και αξιολόγηση έχει κάνει και μιλάει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για κάποια θέματα, δούλευε εξ αποστάσεως. Δεν έχει αλλάξει κάτι, η προτεραιότητα είναι να αποχωρήσουν παίκτες που δεν υπολογίζονται. Έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν προκύπτει ότι έχει ασχοληθεί τώρα ζεστά με κάποια περίπτωση ο Παναθηναϊκός. Με βεβαιότητα το λέω αυτό, αν κάποιος προταθεί δεν σημαίνει ότι η ομάδα αυτόματα ασχολείται αμέσως μαζί του», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Καμπετσή, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι λόγω κάποιων διοικητικών αλλαγών που υπάρχουν στην Γκεζτέπε πήγε λίγο πίσω το θέμα του, αλλά έχει μεταφερθεί στο «τριφύλλι» ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε πως ένας από τους Καρλίτος-Μακέντα θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, το πιο πιθανό είναι να πουληθεί ο δεύτερος αλλά δεν είναι δεδομένο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x