Στην ανεξήγητα κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος και τις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου, μαζί με το πλάνο που δεν βγήκε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας την ήττα από την ΑΕΚ.

«O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε χθες, έκανε μια ήττα που είναι ακόμα νωρίς, αλλά στεναχώρησε όλο τον οργανισμό. Αντί να έχει αυτός το μομέντουμ, μετά το τρομερό γκολ του Τζούριτσιτς, το είχε η ΑΕΚ. Με χειρότερο τον Ρούμπεν και ακολούθως τους Χουάνκαρ και Σένκεφελντ εξαφανίστηκε μετά το 1-0. Δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα στο κέντρο, οι δύο φάσεις του Γκαρσία ήταν καμπανάκι. Στο δεύτερο φάνηκε να το ισορροπεί, είχε μια φάση με τον Βιλένα κι εκεί που φαινόταν ότι θα πήγαινε το ματς στο 1-1, ή θα κρινόταν από ένα λάθος το έκανε ο Παναθηναϊκός για να έρθει το 1-2. Παρόλα αυτά, είχε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, θα έπρεπε να σκοράρει σε μια με Ιωαννίδη ή Αράο. Έβαλε και δύο επιθετικούς στη συνέχεια, αλλά γενικά δεν του βγήκε το αρχικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Ίσως ήταν προτιμότερο να παίξει με μια πιο επιθετική τριάδα στο κέντρο, θεωρώ ότι Ρούμπεν και Χουάνκαρ έπρεπε να είχαν γίνει πιο γρήγορα αλλαγή, στο ημίχρονο», ανέφερε σχετικά.

Αναφερόμενος στο κομμάτι της διαιτησίας, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ιταλός ρέφερι θύμισε… Έλληνα, προστατεύοντας την ΑΕΚ σε όλο το ματς, με την δεύτερη κίτρινη-αποβολή του Γαλανόπουλου να είναι μαρς. «Μακάρι να έχει έναν τέτοιο διαιτητή στο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός, υπέρ του», σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Μάγκνουσον, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός το έχει… ξαναπάθει, θυμίζοντας την περίπτωση του Αϊτόρ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Προς ανανέωση ο Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Αγοράζει τον Μεϊτέ, κοιτάει και για φορ-γκολτζή»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να πετύχει μία καλύτερη αναβάθμιση στις θέσεις που καίγεται»

Νικολακόπουλος: «Γιατί είναι πολύ σημαντικός ο Ελ Κααμπί στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού»

Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι - Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

Ρίκο: «Ο Μεντιλίμπαρ φώναζε ''να ζήσει η μάνα που γέννησε τους Έλληνες''» - Το… παράδοξο με τον Παπαδούδη στη φιέστα!

Αστέρας Τρίπολης: Ενεργοποιεί το plan b μετά το ναυάγιο με Σλίβκα

«Η ομάδα που κατέκτησε το ένα και μοναδικό League Cup»: Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ το τρόπαιο

Γκαγκάτσης: «Ψηφοδέλτιο αναδόμησης για την ΕΠΟ - Έχουμε πάνω από 50 ψήφους»

Τσακίρης: «Μετά τον Ντέμη, το 11 βρήκε πολύ σωστή… πλάτη – Τα γκολ που ξεχώρισα από τον Αραούχο»