Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δύσκολη στιγμή για Μάγκνουσον αλλά και Παναθηναϊκό –Μεγαλύτερη πίεση για νίκη με Αστέρα»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε στο bwinΣΠΟΡ FM το πόσο επηρεάζει τον Παναθηναϊκό η απώλεια του Χόρντουρ Μάγκνουσον ενώ τόνισε ότι το ούτως ή άλλως δύσκολο ματς με τον Αστέρα γίνεται πλέον ακόμα πιο ζόρικο.

Στην παράπλευρη απώλεια του Παναθηναϊκού στη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Αυτό που κυριαρχεί είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Μάγκνουσον, χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι ο τέταρτος χιαστός για τον Παναθηναϊκό, μετά τους Τρουιγέ, Φρόκου και Αϊτόρ σε έναν χρόνο. Είναι μια δύσκολη στιγμή που καλείται να διαχειριστεί ο Ισλανδός αμυντικός, μιλάμε για έναν παίκτη που είναι μεν βόρειος, αλλά όχι ψυχρός. Δύσκολη στιγμή και για την ομάδα που χάνει τον μοναδικό αριστεροπόδαρο στόπερ της και έναν από τους καλύτερους δημιουργούς από την πίσω ζώνη και θα πορευθεί πλέον στο κέντρο της άμυνας με τους Σένκεφελντ, Γεντβάι και Πάλμερ – Μπράουν, ενώ μπορεί να παίξει εκεί και ο Αράο», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το χθεσινό ντέρμπι, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» πλήρωσε τα λάθη του στην άμυνα, καταγράφοντας τις περιπτώσεις που συνέβη αυτό και οδήγησε στα γκολ της ΑΕΚ αλλά και την ανωτερότητα της δεύτερης στο μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Αθανασίου επισήμανε πως, βαθμολογικά, η ήττα αυτή δεν σημαίνει κάτι, όμως πνευματικά και ψυχολογικά βάζει στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερη πίεση ενόψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου έχει να κερδίσει από το 2017.

Ενώ σημείωσε ότι ο Ρούμπεν δεν ήταν καλά χθες, όπως και ο Βιλένα που θα έπρεπε να είχε βγει και λογικά αμφότεροι θα μείνουν εκτός 11άδας των «πράσινων», με τους Αράο και Τσέριν να τους αντικαθιστούν, αλλά και τους Μλαντένοβιτς-Σπόραρ να ξεκινούν.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x