Εικόνα ομάδας που έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει τον τίτλο έδειξε ο Παναθηναϊκός χθες στην «OPAP Arena», αλλά έπεσε πάνω στον διαιτητή Νταμπάνοβιτς, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός χθες στάθηκε όρθιος σε ένα παιχνίδι που αντιμετώπισε μια διαιτησία η οποία δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια. Με 50-50 θα είχε πάρει τη νίκη και σήμερα θα λέγαμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς τον σταμάτησε. Τακτικά ήταν απόλυτα πειθαρχημένος. Είχε άψογη συμπεριφορά αμυντικά, μπορεί να έχουν κάνει όλοι το καλύτερο τους παιχνίδι. Γενικά από αυτή την μάχη ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος, όχι από το αποτέλεσμα από όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που κοιτάει τώρα είναι το ματς με τον Βόλο. Θα κοιτάξει να το κερδίσει για να πάει σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, με Άρη και Ολυμπιακό, με στόχο να παραμείνει πρώτος μετά το Πάσχα και αν μπορεί, αν αυξήσει και λίγο την διαφορά. Έδειξε εικόνα ομάδας με άντερα, που έχει το μέταλλο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Ιωαννίδη, σημειώνοντας με νόημα: «Πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στον Ιωαννίδη, που έχει κάνει όχι μια αλλά πολλές ενέσεις για να παίξει. Αυτό δείχνει την θέληση όλων για το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν άλλος στη θέση του θα έπαιζε. Με την νοοτροπία που βγάζει, δείχνει και για ποιον λόγο τον επιλέγει ο προπονητής του για βασικό».

Παράλληλα, με αφορμή τη συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα φετινά playoffs με τον Στιβ Μπένετ, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αν είναι να φέρνουν τέτοιους ξένους διαιτητές δεν υπάρχει λόγος να τους φέρνουν κι αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει και ο Παναθηναϊκός.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»