Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Νταμπάνοβιτς ήθελε να μη νικήσει ο Παναθηναϊκός - Μπορεί να είναι βαθμός… χρυσάφι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η διάθεση του Νταμπάνοβιτς να αδικήσει τον Παναθηναϊκό φάνηκε από το πρώτο λεπτό ενώ κατέγραψε τα βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη του χθεσινού «Χ».

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είδε τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς να έχει εχθρική στάση απέναντι του, με συνεχόμενα σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ από το πρώτο κιόλας λεπτό θυμίζοντας εποχές «πσράγκας», στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω χθες, στα χρόνια της παράγκας. Ήρθε ο Νταμπάνοβιτς, που ζήλεψε ότι έκαναν τότε οι διαιτητές. Τον διαιτητή τον βλέπεις από το πρώτο λεπτό, αυτό που έχει γίνει δεν έχει προηγούμενο και όχι μόνο με τον Άμραμπατ. Συνεχόμενα σφυρίγματα υπέρ μιας ομάδας, όλη η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς είχε ένα σκοπό. Να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Αυτό το πράγμα με ξένους διαιτητές δεν το έχω δει ποτέ. Με Έλληνες, ναι. Σε κάθε περίπτωση τα λέω όλα αυτά γιατί πως θα κάνω κριτική στην ομάδα, ότι θα έπρεπε να είναι καλύτερη επιθετικά, όταν στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να παίζει με παίκτη περισσότερο και να είναι 0-1; Πως να το κάνω; Από την στιγμή που παραμένει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, είναι στο χέρι του. Ακολουθούν τρία σημαντικά ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ακόμα και έτσι, όπως ήρθε ο βαθμός, με κόντρα διαιτησία, είναι ένας βαθμός ψυχολογίας για το «τριφύλλι» που μπορεί στη συνέχεια να αποδεχτεί… χρυσός, αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσουν κι άλλοι από την «OPAP Arena».

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι μέχρι και ο πάντα ήρεμος Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο κομμάτι της διαιτησίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x