Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, σε επίπεδο επαφών και ολοκλήρωσης μεταγραφών, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει και 2 και 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε ομάδα για αγορά και 1 και 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε συμβόλαιο για να φέρει παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στη θέση 10, σε επιθετικό και σε εξτρέμ. Υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που προτίμησαν ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα. Πάμε σε μια εβδομάδα που θα γίνουν στοχευμένες επαφές με μεταγραφικούς στόχους για να έρθουν άμεσα στην ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα πάει στο πρώτο ματς στην Πράγα με 4-3-3 καθώς ο Γιοβάνοβιτς έχει ήδη την βάση στο μυαλό του, ενώ δύσκολα θα βάλει παίκτη ακόμα κι αν έρθει άμεσα.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε πως υπάρχει εκκρεμότητα για το φιλικό της 28ης Αυγούστου καθώς η ξένη ομάδα με την οποία είναι σε επαφή ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκει αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο θέμα των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σλάβια τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αλλά σίγουρα οι «πράσινοι» θα προμηθευτούν κάποια.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube