Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υπάρχει κινητικότητα στον Παναθηναϊκό για μεταγραφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε κύκλο επαφών για να κλείσει τα κενά του, κάνοντας άμεσα μια τουλάχιστον κίνηση, ένώ μίλησε και για πιθανές αποχωρήσεις.

Σε… έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται ο Παναθηναϊκός, για να κάνει την επόμενη του κίνηση μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Νομίζω ότι από εδώ και πέρα περιμένουμε να ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιοι παίκτες θα έρθουν. Είναι σε έναν κύκλο επαφών ο Παναθηναϊκός ώστε να κλείσει τα κενά του. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει αποτέλεσμα τουλάχιστον για μια μεταγραφή. Αυτό καταλαβαίνω, υπάρχει μια κινητικότητα. Επειδή κινείται βέβαια ο Παναθηναϊκός, δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα έρθει κιόλας. Ξέρω περίπτωση που ενώ του έγινε μεγάλη πρόταση, δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Θα δώσει πολλά χρήματα τουλάχιστον σε δύο κινήσεις, μπορεί και σε τρεις. Υπάρχει διάθεση της διοίκησης να δοθούν λεφτά, έχουν αυξηθεί και τα έσοδα, αλλά μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του Γιοβάνοβιτς. Νομίζω ότι είναι στη σωστή βάση αυτό το σκεπτικό», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» δεν… καίγεται να παραχωρήσει βασικούς παίκτες του, ειδικά αν δεν είναι μεγάλη οικονομικά η πρόταση που θα του έρθει.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η μεταγραφή του Αγιούμπ από τον Παναθηναϊκό στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x